Använd smartphone för att skapa

Även om många vill se att konst, målning och skapande över lag är något helt analogt och klassiskt så kan vi gå miste om många underbara saker om vi hänger kvar i detta gamla sätt att tänka. Eftersom alla delar av vårt vardagliga liv blir mer och mer digitalt och baserat kring våra mobila enheter så vinner vi bara på att göra delar av vårt skapande digitalt också, just vårt skapande kan vi också på ett enkelt vis göra mobilt.

Billigare mobilabonnemang för senior

Oavsett om vi är unga, mitt i livet eller lite äldre människor har vi tillgång till den fantastiska källan av skapande i våra smartphones. För de som antingen studerar eller är seniorer (över 55 år) finns möjlighet att ta del av denna kreativitet lite billigare. Det finns nämligen någonting som kallas för seniorabonnemang. Det är det bästa mobilabonnemanget för senior och pensionär. Det är ett helt vanligt abonnemang för äldre och pensionärer som är lite billigare. Abonnemang med rabatt alltså.

Våra mobila enheter har vi idag med oss hela tiden, mobiltelefoner och surfplattor är två exempel på dessa enheter och de är perfekta att skapa med. Om vi har ett bra mobilabonnemang till våra mobila enheter så har vi en möjlighet att vara kreativa vart än vi befinner oss. För det är ju så att när kreativiteten faller in så går den inte alltid att skjuta upp till senare, och då krävs det att man har möjlighet att skapa med det man har med sig – sin mobiltelefon – vart än man är med hjälp av ett riktigt bra mobilabonnemang som ger mottagning överallt och en rimlig surfmängd.

iPhone med mobilabonnemang på ett bord som utsöndrar kreativitet.
Mobilabonnemang hjälper din kreativitet i mobilen.

Att skapa med mobiltelefon

Men hur gör man då? Om man är van att använda klassiska konstnärsmaterial så är det förståeligt att kontrasten mellan linneduk + oljefärg och en digital skärm är ganska drastisk. För att kunna skapa digitalt så kan man använda olika former av extraverktyg utöver den tekniken i den mobila enheten. Idag finns det pennor och penslar som kommunicerar med den mobila enheten så man kan måla och rita direkt på skärmen och få det resultat man vill. Är inte det fysiska verktyget viktigt så kan man förlita sig helt på skärmen och sitt eget finger.

Vill man istället för att måla och rita skapa annat med mobila verktyg så finns självklart även den möjligheten. Att designa saker och arbeta med formgivning är också enkelt med digitala verktyg som finns i form av appar till mobiltelefoner och andra mobila enheter. Att skapa med en mobil enhet kommer med många fördelar som de klassiska materialen inte har, så som:

1. Mobilitet. Den främsta fördelen är att man kan skapa vart än man är så man alltid har det material man behöver med sig och förutsatt att dessa fungerar som de ska där man befinner sig, vilket till stor del hänger på mobilabonnemanget.
2. Hållbarhet. Något som ritats på en surfplatta kommer aldrig försvinna, tappas bort eller förstöras. Allt man skapar kan sparas i molntjänster eller på externa minnen för att kunna överses i all framtid.
3. Fler möjligheter. Att skapa digitalt öppnar en helt ny värld av tekniker och möjligheter som kan användas för att utveckla din konst och ditt skapande till nya nivåer. Så, om du tidigare skapat utan att använda mobila hjälpmedel så är det kanske dags att tänka om nu. Med hjälp av ett bra mobilabonnemang och en bra mobil enhet så kan du utveckla dina kreativa kunskaper och få möjlighet till att skapa mer och bättre konst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *